A A+ A++

Kto z nas nie lubi zjeść jeszcze gorącego chleba z chrupiąca skórką i miękkim wnętrzem? Do tego odrobina masła i można znaleźć się w kulinarnym niebie. Dlatego serdecznie zapraszam Cię do zrobienia tego pysznego i dziecinnie łatwego chleba. Ten przepis jest najpopularniejszą recepturą na moim blogu. Dlatego zdecydowałam się go umieścić również w książce. A jeśli jakimś cudem nie zdołasz zjeść całego bochenka, to nie martwe się. W tej książce jest cały rozdział z inspiracjami na wykorzystanie nadmiarowego chleba.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPies wytropił pijanego sprawcę kolizji
Następny artykułKacper Piechocki: Co by nie było, to czeka nas na pewno ciężki ćwierćfinał