A A+ A++

Jaja w koszulkach z sosem meurette to klasyczny przepis francuskiej kuchni. Płynne żółtko, winny aromatyczny sos i czosnkowa grzanka to zestawienie idealne. Tak przegotowane jajka doskonale sprawdzą się na leniwe weekendowe śniadanie. Przepis pochodzi z książki “Moje smaki” Michela Morana

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułUSA: Pod dziewczynką załamał się lód. Chłopiec zginął, ratując siostrę
Następny artykuł​Urząd RPO: Kandydat PiS bez szans w Senacie