A A+ A++

GASTRONOMIA || W nowy rok zazwyczaj wchodzi się z nadzieją, że będzie on lepszy, niż poprzedni. Zazwyczaj, bo w „zakazowej” rzeczywistości jaką wykreował rząd obostrzeniami, nadziei na „lepsze” nie mają przedstawiciele branży gastronomicznej.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułToruński uniwersytet może pochwalić się swoimi sportowcami
Następny artykułKs. Ryszard Piasecki o celebrytach zaszczepionych poza kolejnością szczepionką na COVID: „Zobaczyliśmy kondycję moralną tzw. elit, dla których zwykły człowiek nic nie znaczy”