A A+ A++

Po usmażeniu naleśniki można przekładać twarożkiem z pokrojonymi w plastry bananami i polać roztopioną w kąpieli wodnej białą czekoladą. Do naleśników z bananem świetnie pasuje także krem czekoladowo-orzechowy, do którego warto dodać sporą łyżkę płatków lub wiórków kokosowych.

Jak przygotować idealne naleśniki. Kulinarny przewodnik

Placki bananowe z kaszą manną

Podawać na ciepło z konfiturą z róży lub dżemem truskawkowym. Świetnie smakują polane miodem czy syropem klonowym.

Można także dodać do surowego ciasta jedno małe jabłko pokrojone na kawałki. Wówczas racuchy będą przypominać te klasyczne, babcine placki z jabłkami. Wystarczy posypać cukrem pudrem i zajadać na ciepło.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPozycjonowanie stron w Google: na czym polega? [ Strefa biznesu ]
Następny artykułPolacy w łóżku: mamy bardzo dużo kompleksów