Jesienna edycja Konferencji Kryzysowej MADE FOR Restaurant odbędzie się w formule online. Transmisja ze spotkania ekspertów z branży zaplanowana została na 16 listopada 2020 r.
MADE FOR Restaurant to praktyczne kompendium wiedzy i doświadczeń od najlepszych specjalistów m.in. z dziedziny biznesu, komunikacji, zarządzania kryzysowego czy psychologii. Tegoroczna, jesienna odsłona konferencji, ze względu na pandemię COVID-19 odbędzie się online.
Udział w wydarzeniu to okazja dla przedsiębiorców z branży , aby lepiej zrozumieć sytuację, w której znalazła się obecnie polska i światowa gastronomia, a także wykorzystać tą trudną sytuację do wprowadzenia zmian i lepszej adaptacji. Udział w konferencji jest bezpłatny.
W programie wydarzeń znajdą się m.in. zagadnienia związane z:
– zagrożeniami prawnymi w czasach pandemii,
– nowym obliczem polskiej gastronomii, w tym zaplanowano dyskusję nad sensem usług delivery w różnych konceptach,
– radzeniem sobie ze stresem w trudnych sytuacjach,
– nowymi zjawiskami biznesowymi i społecznymi, które mogą mieć wpływ na menu restauracji,
– niestandardowymi działaniami marketingowymi na czas pandemii,
– inicjatywami podejmowanym przez środowisko gastronomii.
Więcej informacji można znaleźć na stronie internetowej konferencji – kliknij tutaj, aby przejść do strony.
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS