A A+ A++

Bułeczki cynamonowe to jeden ze skandynawskich przysmaków, który zawładnął całym światem. Trudno się dziwić – są przepyszne, aromatyczne i bardzo proste w pieczeniu. Swoją wersją bułeczek podzieliła się Anna Starmach.

Anna Starmach zawsze podkreśla, że jest największą fanką deserów. Dlatego w kwestii słodkich bułeczek cynamonowych mamy do niej pełne zaufanie. W swoim mediach społecznościowych pochwaliła się wypiekiem. Słodkie, aromatyczne i rumiane robią ogromne wrażenie.

Przepis na bułeczki cynamonowe Anny Starmach

“A do jutrzejszej kawy proponuję wam drożdżowe bułeczki z cynamonem, tzw. kanelbullar. A może ktoś zdąży je zrobić do dzisiejszej popołudniowej kawy…? Idealne nie tylko z kawą, ale też z kakao, ciepłym mlekiem i do herbaty!” – napisała w opisie pod zdjęciem.

Jej obserwatorom propozycja bułeczek cynamonowych przypadła bardzo do gustu. Pod postem posypały się komentarze i obietnice sprawdzenia przepisu. “U mnie są właśnie dzisiaj. Zajadamy całą rodziną”, “W sobotę myślę je zrobić! Dziękuję za przepis”, “Są przepyszne. Znikają raz-dwa “, “Genialne. Zdecydowanie lepsze niż te z Ikea”, “Ooo zjadłabym! Na pewno są przepyszne” – pisali internauci.

Przepis na przepyszne bułeczki cynamonowe znajdziecie tutaj.

Zobacz także: Jak zbierać grzyby? Ekspert wyjaśnia, gdzie popełniamy błąd

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKamil Suchański o roku rządów Bogdana Wenty: to czas stracony dla Kielc
Następny artykułCukinia faszerowana