A A+ A++

Ciasto francuskie to bardzo wdzięczny produkt w kuchni. Przyda się, by w kilka chwil przygotować np. słodką przekąskę, tartę czy pyszne roladki. Od Beaty, autorki bloga “Kulinarna chwila”, dostaliśmy na dziejesiewp.pl przepis na poduszeczki z ciasta francuskiego z farszem gyros. Wypróbujcie koniecznie.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułInformacja w sprawie pracy Wydziału Budownictwa
Następny artykułJaworznianie i łodzianki mistrzami Polski amatorów