Dla spragnionych spokoju, lasów, grzybów, stada kóz i gospodarza Jędrzeja, który jest też serowarem, doskonałym kierunkiem będzie Gościniec Banica w Beskidzie Niskim. Przywita Was tam wielki brodacz ze stadem kóz i wspaniałą domową kuchnią, kozimi serami, które sam wyrabia i pachnącym chlebem, który sam piecze.
Dołączcie do Mai i Bartosza w ich kulinarnej wyprawie i zobaczcie, jak pięknie Małopolska wygląda od kuchni.
Na początek dziennikarka i promotor kulinarny odwiedzili cudowne miejsce, jak sami mówią – na krańcu „świata” – Gościniec Banica.
Zobaczcie film zrealizowany w ramach kampanii „Małopolska. Poznajmy si … czytaj dalej
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS