13 października 2020
IV edycja Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz
Komitet Główny Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz informuje, że ruszyła jego IV edycja.
Temat wiodący w roku szkolnym 2020/2021: „Wariacje z mięsa królika”
Celem Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz jest: rozwijanie i pogłębianie wiedzy oraz umiejętności uczniów kształcących się w zawodzie kucharz, nawiązywanie współpracy i wymiana doświadczeń między uczniami z całej Polski, zaprezentowanie umiejętności kulinarnych uczniów, podnoszenie jakości kształcenia w zawodzie kucharz, wymiana doświadczeń między szkołami i zakładami i rozwijanie współzawodnictwa indywidualnego i międzyszkolnego.
Szczegółowe informacje na stronie www.zsspoz.zabrze.pl oraz w załącznikach.
Załączniki
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS