A A+ A++

Kotlety schabowe najlepiej smakują od razu po usmażeniu. Panierka jest rumiana i chrupiąca, a mięso miękkie i soczyste. Zdarza się jednak, ze na drugi dzień zostanie nam parę kotletów. Odgrzewane nie są już tak pyszne. Beata, autorka bloga “Kulinarna chwila”, proponuje przykryć je sosem z pieczarkami i żółtym serem. Przepis dostaliśmy na dziejesiewp.pl.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułOdpady chemiczne składowane w Szczypiornie zostaną usunięte. Kwota jest gigantyczna
Następny artykułOgłoszenie o wywieszeniu wykazu ws. sprzedaży nieruchomości – 12 X