A A+ A++

Pyszne ciasto z jabłkami idealne na jesienne dni. Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu, nie musimy nawet używać miksera. Wspaniale wygląda i cudownie pachnie. Jest wilgotne, orzechowe, z dużą ilością korzennych przypraw i maślną, chrupiącą, kruszonką. Przepis z bloga “Mała Cukierenka”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPolicjanci apelują: Nie daj się oszustom!
Następny artykułHarcerze znów mają zbiórki. Z czego musieli zrezygnować przez epidemię?