A A+ A++

Twarożek najczęściej podajemy na śniadanie. Jest nie tylko pyszny, ale też bardzo zdrowy. To bardzo dobre źródło białka, a także niektórych witamin i biopierwiastków. Możemy serwować go na wiele sposobów. Tym razem proponujemy twaróg z rzodkiewką, szczypiorkiem i świeżym ogórkiem. Jeśli dodamy do niego wędzoną makrelę, otrzymamy genialną pastę na kanapki.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł[Zamówienie Publiczne] Gmina Miasto Mrągowo zaprasza do składania ofert na sprzedaż i dostawę drukarki laserowej
Następny artykułAngielski dobry na wszystko?