A A+ A++

Jak poinformował agencję AFP subprefekt gminy Avranches, Gilles Traimond, nie ma żadnych poszkodowanych. Gdy wybuchł pożar w restauracji, która słynie z serwowania jajecznicy według XIX-wiecznej receptury “Mamy Poulard” (La Mere Poulard, właściwie: Anne Boutiaut), znajdowało się 40 osób. W hoteliku nad restauracją przebywało zaś 20 osób. Wszyscy klienci, wraz z obsługą hotelu i restauracji zostali ewakuowani.

W gaszeniu pożaru uczestniczyło 50 z Manche oraz z Ille-et-Vilaine. – Dzięki ich profesjonalizmowi i poświęce … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułAustralian newspapers black out front pages in 'secrecy' protest
Następny artykułW Porcie Szczecin rozpoczął się załadunek wojskowych pojazdów na statek do Libanu