A A+ A++

W poniedziałek wszedł w życie trzeci etap odmrażania polskiej gospodarki. Obejmuje on m.in. lokale gastronomiczne, które po ponad dwumiesięcznej przerwie dostały od rządu pozwolenie na wznowienie działalności. Powrót do restauracji nie jest jednak łatwy, bo towarzyszy mu szereg obostrzeń.

Otwarcie restauracji to nie „Kuchenne rewolucje”

Właściciele muszą zadbać m.in. o to, by każdy klient miał wokół siebie co najmniej cztery m kw. wolnej przestrzeni. Między stolikami musi być zachowana dwumetrowa odległość. Można ją o połowę zmniejszyć, jeśli między blatami pojawi się metrowa przegroda. Trzeba też pamiętać o półtorametrowym dystansie pomiędzy gośćmi siedzącymi przy osobnych stolikach.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPo złamaniu ręki nie ma śladu. Paige VanZant pokazała trening siłowy
Następny artykuł​”JP2 – oczekiwane pokolenie”