A A+ A++

Mięso kroimy na pół i obcinamy wystające części. Każdą połówkę rozcinamy w poprzek (nie do końca) i lekko rozbijamy. Warzywa gotujemy w osolonej wodzie. Mięso solimy i smarujemy serkiem topionym. Następnie układamy wzdłuż warzywa i zwijamy w roladę, doprawiamy przyprawą do kurczaka. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy 30 minut w 180 st. C. Po upieczeniu kroimy w plastry.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKolejne akty wandalizmu. Zniszczyli elewację bloków
Następny artykułKryzys koronawirusowy może się skończyć wojną z USA