A A+ A++

Mięso kroimy na połówki, obcinamy wystające kawałki i robimy w środku otwór. Doprawiamy przyprawą oraz solą. Twaróg przekładamy do miski, ugniatamy widelcem, wbijamy żółtko, dodajemy musztardę oraz drobno pokrojoną paprykę i posiekany szczypiorek. Farsz dokładnie mieszamy i wkładamy w otwór w mięsie. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 30 minut w 180 st. C. Przed podaniem kroimy w plastry, można podąć na ciepło jak również i jako przekąska na zimno.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułRumskie spotkania muzyczne przeniosły się do naszych domów
Następny artykułKolejne instytucje wspierają przeworski szpital