A A+ A++

Branża restauracyjna jest jedną z tych, które podczas pandemii koronawirusa cierpią najbardziej. W celu zapewnienia bezpieczeństwa obywatelom, rząd zamknął bowiem wszystkie lokale, zezwalając jedynie na sprzedaż posiłków na wynos. Wielu restauratorów było w związku z tym przestojem zmuszonych do zredukowania swojej kadry pracowniczej. Na szczęście Magdzie Gessler udało się tego uniknąć.

Będąc gościem w programie Marcina Cejrowskiego “Kwarantanna live”, popularna restauratorka wyznała, że bardzo cieszy się z faktu, iż na razie nie musiała zwalniać swoich pracowników:

Moi pracownicy nie zostali zwolnieni, w dalszym ciągu są opłacani i pracują. To dla mnie ogromna satysfakcja, ale też dużo rozmów z nimi, budujących ich pozytywne nastawienie do tego, co będzie dalej. Mają poczucie bezpieczeństwa. Mają poczucie, że o nich myślę, o tym, co … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułDomowe bułki. Lepsze niż z piekarni
Następny artykułTour de France i Criterium du Dauphine jednak zgodnie z planem?