A A+ A++

Insects are increasingly being promoted as an alternative protein source which produces lower greenhouse gas emissions than meat.

But could consumers really stomach burgers made from bugs?

One family blind taste-tested four burgers – a traditional veggie burger, a soya burger, a hi-tech meat substitute and a burger made from mealworms. What was their verdict?

Watch Panorama’s Climate Change: What Can We Do? on BBC One at 20:30 on Monday 14th October and afterwards on the BBC iPlayer.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBritish man dies in Sofia before England's Euro 2020 qualifier
Następny artykułU20: porażka kadry Magiery | Polska – Holandia 1:2. Zobacz skrót!