A A+ A++

Brokuła ugotować na parze lub w lekko osolonej wodzie na pół twardo. Cebulę i czosnek drobno posiekać, a bułkę niezbyt dokładnie odcisnąć z nadmiaru mleka. Wszystkie składniki masy mięsnej należy dokładnie wyrobić oraz doprawić do smaku. Na końcu wmieszać kawałki brokuła.

Formę wyłożyć papierem do pieczenia lub wysmarować masłem oraz obsypać bułką tartą i wypełnić masą mięsną.
Pieczeń piec w rozgrzanym piekarniku przez około 40-45 minut w 180 stopniach.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWypadek w Stykowie, nie żyje kierujący quadem [ZDJĘCIA]
Następny artykuł#OdKulis: Kampania „Po ilu kilometrach” Muzeum Pamięci Sybiru