A A+ A++

Approximately 87% of Indian restaurants in the UK are run and owned by Bangladeshis.

For decades curry houses have been serving dishes such as chicken tikka masala, korma and vindaloo. Those recipes are a big part of British culture but many of these “Indian” restaurants are now struggling as British tastes are evolving and changing.

Young British Asian chefs such as, Nitisha Patel and Cynthia Shanmugalingam are fast emerging, providing authentic regional cuisine, such as Gujarati, Punjabi and Sri Lankan food.

Filmed by Asian Network’s Nalini Sivathasan

Additional research by Jai Chayne

Series Producer: Anisa Subedar

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułCardinal John Henry Newman: How did he become a saint?
Następny artykułFamilies affected by school refusal share their stories