A A+ A++

Dodatkowo bakłażan reguluje przemianę materii, zapobiega chorobom układu krążenia i obniża poziom “złego” cholesterolu. Ponadto, w fioletowej skórce bakłażana znajdują się związki, które mają działanie antynowotworowe. Określany “gruszką miłości” przez wielu uważany jest także za afrodyzjak. Skoro już wiemy dlaczego warto jeść ten produkt, podpowiadamy – jak najlepiej go serwować. Oto nasze propozycje.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułHokejowy sezon zakończony! JKH nie zagra w półfinale
Następny artykułZgromadzenia wspólników spółki a koronawirus