A A+ A++

Umyte i osuszone udka obsmażamy na oleju. Przekładamy do naczynia żaroodpornego z rozpuszczonym masłem. Wsypujemy czosnek, jabłka i osączone rodzynki. Wszystko posypujemy ziołami, pieprzem, solą, goździkami i cynamonem. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na około 40 minut. Przed wyjęciem sprawdzamy widelcem twardość mięsa. Gotowe danie podajemy z ryżem, pieczonymi ziemniakami i ulubioną surówką.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPolicja ostrzega przed oszustami w związku z koronawirusem
Następny artykułThe Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition Darkend SSE v.1.4 PC