A A+ A++

Etap w woj. Podkarpackim odbył się 24-25 lutego 2020 roku w Mielcu.

Jury wytypowało 6 drużyn, które walczyły o miejsce w ogólnopolskim finale „Bitwy na drobiowe smaki”.

Do walki o tę możliwość stanęli między innymi Iwona Kubat i Daniel Czaja, którzy ostatecznie zajęli 2 miejsce oraz Magdalena Przybyło i Patrycja Wilk z Zespołu Szkół Technicznych w Mielcu.

Przygotowane dania miały bardzo wysoki poziom, ale zwycięzca mógł być tylko jeden !!

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSamochody RC – dla osób w każdym wieku?
Następny artykułWe Francji i Włoszech “Dżuma” Alberta Camusa na liście bestsellerów