A A+ A++

Wszystkie składniki pokroić w cienkie paseczki. Warzywa zeszklić na oleju najlepiej w garnku, następnie przełożyć do miseczki i odstawić na później. W tym samym garnku usmażyć mięso na oleju sezamowym. Do usmażonego mięsa wrzucić wcześniej usmażone warzywa i wymieszać. Następnie dolać wodę i wszystkie sosy do smaku. Gdy warzywa będą miękkie, wrzucić makaron i gotować jeszcze chwilę. Zupa najlepiej smakuje z dodatkiem grubego szczypiorku i chili.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułXVIII sesja Rady Miasta Żagań
Następny artykułPrzekaż 1 procent na Środowisko 27. Wołyńskiej Dywizji Piechoty AK w Hrubieszowie