A A+ A++

“Villaggio” szykuje się do otwarcia lokalu w Sosnowcu. Ciasto ma tam leżakować minimum 48 godzin, a makaron będzie robiony na miejscu.

Marta i Wojtek byli już zmęczeni pracą w korporacji. Chcieli mieć coś swojego, wyjątkowego i tak zawędrowali do “włoskiej wsi”. Powstało “Villaggio pizza&pasta”, czyli miejsce, gdzie ma być sielsko, ale przede wszystkim smacznie.

Zaczęli od lokalu w Siewierzu, potem był Sławków, Dąbrowa Górnicza. Teraz czas na Sosnowiec. “Villaggio” znalazło dla siebie miejsce przy ul. Małachowskiego. Zajęło lokal po “Makaronerii”. – Chcieliśmy wykonać kolejny krok, a Sosnowiec, nowy deptak, to kusząca perspektywa – mówi Damian, który jest menedżerem w “Villaggio” i odpowiada za media społecznościowe.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułРадбез ООН знову завершився скандалом
Następny artykułПутін заявив, що атакував Україну “новітньою ракетою”