“Villaggio” szykuje się do otwarcia lokalu w Sosnowcu. Ciasto ma tam leżakować minimum 48 godzin, a makaron będzie robiony na miejscu.
Marta i Wojtek byli już zmęczeni pracą w korporacji. Chcieli mieć coś swojego, wyjątkowego i tak zawędrowali do “włoskiej wsi”. Powstało “Villaggio pizza&pasta”, czyli miejsce, gdzie ma być sielsko, ale przede wszystkim smacznie.
Zaczęli od lokalu w Siewierzu, potem był Sławków, Dąbrowa Górnicza. Teraz czas na Sosnowiec. “Villaggio” znalazło dla siebie miejsce przy ul. Małachowskiego. Zajęło lokal po “Makaronerii”. – Chcieliśmy wykonać kolejny krok, a Sosnowiec, nowy deptak, to kusząca perspektywa – mówi Damian, który jest menedżerem w “Villaggio” i odpowiada za media społecznościowe.
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS