A A+ A++

Śniadania w restauracjach, supermarketach, a nawet te przygotowywane w domach często składają się z naleśników, croissantów, bajgli czy tostów. Nierzadko zawierają duże ilości cukrów prostych i pustych kalorii, które nie mają wartości odżywczych a na dodatek zwiększają ryzyko chorób cywilizacyjnych. Sprawdź, jakich produktów unikać – zwłaszcza na śniadanie!

czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułReaktywacja pierogowego festiwalu w Budachowie
Następny artykułGrillowanie w ogrodzie? Poznaj 9 nietypowych przepisów na przekąski na grilla