Już w najbliższą sobotę, 3 sierpnia, w CH Galardia odbędzie się wielka uczta, którą dla przybyłych gości przygotuje szef kuchni lokalnego Hotelu Senator i Restauracji Atrium. W specjalnej strefie odbędzie się live cooking, można będzie spróbować wyjątkowych specjałów, porozmawiać z kucharzem i poznać tajniki jego pracy. Wstęp na wydarzenie jest bezpłatny.
Wyjątkowy dzień w Galardii, przypadnie z pewnością do gustu wszystkim miłośnikom odkrywania nowych smaków i tym, którzy chcieliby poznać tajemnice przyrządzania wspaniałych, restauracyjnych dań.
Specjalną kulinarną strefę znaleźć będzie można w pasażu centrum, obok sklepu Reserved. Tu o godzinie 11.00 pojawi się gość specjalny – Mateusz Wojtasik, nowy szef kuchni starachowickiego Hotelu Senator i Restauracji Atrium, który zaprosi wszystkich przybyłych klientów galerii, na wspólne ucztowanie.
Podczas live cooking, każdy będzie mógł zaobserwować pracę profesjonalnego kucharza, spróbować tego co na oczach gości przygotuje szef kuchni, a co więcej, nawet pomóc w gotowaniu fantastycznych dań.
Wydarzenie będzie również niepowtarzalną okazją, by porozmawiać z profesjonalnym kucharzem i poznać tajniki gotowania restauracyjnych potraw. Ponadto na odwiedzających stoisko gości, dodatkowo czekać będą atrakcyjne niespodzianki.
„Cieszymy się, że możemy zaprosić mieszkańców Starachowic na spotkanie z inspirującą postacią z kulinarnego świata. Mateusz Wojtasik swoją pozytywną energią, uśmiechem i humorem z pewnością zachęci wszystkich obecnych do rozmowy i uchyli przed nimi rąbka tajemnicy profesjonalnego gotowania. Ponadto szef kuchni będzie chciał poznać preferencje kulinarne mieszkańców naszego miasta, by móc sprostać ich oczekiwaniom na co dzień w kuchni Hotelu Senator i Restauracji Atrium” – mówi Joanna Zdyb, Shopping Center Manager, Centrum Galardia.
Strefa kulinarna w Galardii otwarta będzie do godziny 18.00. Wstęp na wydarzenie jest otwarty dla wszystkich i bezpłatny.
Komunikat prasowy: CH Galardia
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS