A A+ A++

Wytrawne croissanty, ostrygi z cydrem, żeberka z piwem, amerykańskie burgery czy niemal półmetrowe zapiekanki? Oto nowe restauracje w Łodzi.

Taco Hemingway pytał w swojej piosence „Gelato” – gdzie lato? Otóż schowało się i czeka na odkrycie w łódzkich restauracjach: w soczystych żeberkach z grilla, chrupiących rollasch z bakłażanem, a także ostrygach podawanych z cydrem. Nowe restauracje w Łodzi, to absolutny must have dla wszystkich łakomczuszków.

Restauracje w Łodzi. Croissanty na słodko czy wytrwanie?

Francuskie wypieki zawitały na Piotrkowskiej 101. W menu znajdziemy croissanty, rollsy, cynamonki czy słynne pate a choux. Nie są to jednak nudne ciasta z odrobiną nadzienia w środku. „Słodko czy wytrwanie” oferuje całą gamę smaków, bazując na cieście francuskim.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPierwsza w Polsce mapa klubów piłkarskich
Następny artykułBon energetyczny od sierpnia: Grudziądz rusza z naborem wniosków