Wytrawne croissanty, ostrygi z cydrem, żeberka z piwem, amerykańskie burgery czy niemal półmetrowe zapiekanki? Oto nowe restauracje w Łodzi.
Taco Hemingway pytał w swojej piosence „Gelato” – gdzie lato? Otóż schowało się i czeka na odkrycie w łódzkich restauracjach: w soczystych żeberkach z grilla, chrupiących rollasch z bakłażanem, a także ostrygach podawanych z cydrem. Nowe restauracje w Łodzi, to absolutny must have dla wszystkich łakomczuszków.
Restauracje w Łodzi. Croissanty na słodko czy wytrwanie?
Francuskie wypieki zawitały na Piotrkowskiej 101. W menu znajdziemy croissanty, rollsy, cynamonki czy słynne pate a choux. Nie są to jednak nudne ciasta z odrobiną nadzienia w środku. „Słodko czy wytrwanie” oferuje całą gamę smaków, bazując na cieście francuskim.
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS