A A+ A++


Ocet Balsamiczny inspiruje szefów kuchni. Massimo Bottura, właściciel restauracji z trzema gwiazdkami Michelin, kupił nawet własną wytwórnię.


Fot.: Materiały prasowe

Linie produkcyjne tradycyjnego octu balsamicznego to ułożone w rzędach beczki. Produkt dojrzewa w półmroku z dostępem do powietrza. Ważne są też wahania temperatury, dlatego beczki trzyma się na strychu.


Linie produkcyjne tradycyjnego octu balsamiczn … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułInwestor-maratończyk. Gdy u lekarza usłyszał diagnozę, z dnia na dzień został biegaczem
Następny artykułAPRS. „Wielkich rzek się nie oczyszcza” − zaczął więc od małych