A A+ A++

Lekarze i dietetycy przekonują, że ryba to produkt, po który powinniśmy sięgać co najmniej raz w tygodniu. Z powodzeniem może ona zastąpić tłuste mięso i wzbogacić naszą dietę, stając się cennym źródłem białka, witamin i mikroelementów. Polacy pokochali ryby, szczególnie te w chrupiącej panierce, które jedzą z ziemniaczkami, frytkami i sałatką. Jak przygotować panierkę idealną, by ryba zawsze się nam udała?

Pyszną rybę w panierce możemy przygotować samodzielnie w domu 123RF/PICSEL … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułНезаконно проникли в дом Риши Сунака: британская полиция арестовала четырех мужчин
Następny artykułJacek Pryczek, prezes Goodyear Polska: Jest szansa na wzrostowy trend na rynku opon