kuchenne nowości
1z7
Od dziczyzny po wege
Rzadko decydujemy się na pieczenie pasztetów w domu, bo wydaje się, że jest to bardzo skomplikowane. Nic bardziej mylnego. Przygotowanie pasztetów jest wprawdzie czasochłonne, nie wymaga jednak wybitnych umiejętności kulinarnych. Pasztety możemy przygotowywać praktycznie z każdego mięsa, ale równie dobre będą te robione z warzyw. Nadają się zarówno warzywa strączkowe, korzeniowe, jak i zielone. Przepisów jest wiele, a my także mamy dla was kilka propozycji.
123RF
Podziel się
Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS