A A+ A++

Kobieta wchodząca w branżę gastronomiczną czy HoReCa powinna kierować się kilkoma kluczowymi cechami, by osiągnąć sukces. Przede wszystkim musi posiadać silny charakter i mocny kręgosłup moralny, aby przetrwać – wciąż w dużej mierze męskim świecie. Jasno postawione cele są istotne, ale muszą być ustanowione przez nią samą, a nie przez innych. Branża gastronomiczna jest specyficzna i wymaga różnorodności, dynamizmu i umiejętności przystosowania, podobnie jak kobieta. Te cechy są zatem niezbędne do osiągnięcia sukcesu. Dodatkowo, konsekwencja, determinacja i upór są niezbędne dla budowania swojej pozycji w tej branży. Coraz więcej kobiet odnosi sukcesy w tym środowisku, co przynosi pozytywne zmiany, gdyż męs … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułJak zaplanować idealną trasę wędrówki górskiej?
Następny artykuł7 najlepszych szlaków turystycznych w Polsce dla początkujących