Kobieta wchodząca w branżę gastronomiczną czy HoReCa powinna kierować się kilkoma kluczowymi cechami, by osiągnąć sukces. Przede wszystkim musi posiadać silny charakter i mocny kręgosłup moralny, aby przetrwać – wciąż w dużej mierze męskim świecie. Jasno postawione cele są istotne, ale muszą być ustanowione przez nią samą, a nie przez innych. Branża gastronomiczna jest specyficzna i wymaga różnorodności, dynamizmu i umiejętności przystosowania, podobnie jak kobieta. Te cechy są zatem niezbędne do osiągnięcia sukcesu. Dodatkowo, konsekwencja, determinacja i upór są niezbędne dla budowania swojej pozycji w tej branży. Coraz więcej kobiet odnosi sukcesy w tym środowisku, co przynosi pozytywne zmiany, gdyż męs … czytaj dalej
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS