A A+ A++

Filet z karmazyna, kluski koreańskie, a może dekonstrukcja kremówki lub ptyś z musem z wędzonego pstrąga? W Krakowie trwa kolejna edycja lubianego festiwalu kulinarnego Restaurant Week. Wybierać można spośród menu przeszło 50 restauracji.

Idea festiwalu jest prosta: płacisz 69,99 złotych, wybierasz jedną z restauracji, potem dzień i godzinę oraz jedno z dwóch specjalnych menu degustacyjnych. W ciągu 90-minutowej kolacji spróbujesz trzech popisowych potraw: przystawki, dania głównego oraz deseru, otrzymasz również festiwalowy koktajl.

– Tematem przewodnim festiwalu są kulinarne newsy, trendy i związane z nimi historie. To będzie najbardziej sensacyjna edycja Restaurant Week – zapowiada Marcin Wawrzeń, dyrektor Festiwalu. W festiwalu udział bierze przeszło 400 knajp na mapie całej Polski. 51 z nich mieści się w Krakowie.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł“Plusz i już”
Następny artykułZmiany w procesie akredytacji placówek medycznych