A A+ A++

Dziecko wpadło do kotła z gotującym się żurkiem w jednej z restauracji w Pępowie w województwie wielkopolskim. Poszkodowana dziewczynka to córka właściciela restauracji, która znajdowała się w lokalu.

Do wypadku doszło w piątek po południu.

– Ze zgłoszenia wynikało, że 4-letnie dziecko zostało poparzone gorącą zupą. Poparzeniu uległa część brzucha, ręce oraz nogi. Nasze działania skupiły się przede wszystkim na zabezpieczeniu miejsca lądowania śmigłowca – powiedział TVN24 dyżurny stanowiska kierowania w Komedzie Powiatowej Państwowej Straży Pożarnej w Gostyniu.

PAP podaje, że do wypadku doszło na terenie jednej z restauracji w Pępowie. Czterolatka miała wpaść do kotła z gotującym się żurkiem.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSzokujące sceny w Warszawie. Zaatakowano autobusy miejskie
Następny artykułLEGIONOWO. Przedszkole głodziło dzieci?