A A+ A++

Pieczarki pokroić na cztery lub 6 części (w zależności od wielkości), cebulę pokroić w piórka, paprykę w grubszą kostkę. Na patelni rozgrzać odrobinę oleju, wrzucić grzyby i cebulę, smażyć ok. 5 min. Dodać przyprawy i paprykę, wymieszać i smażyć przez ok. 5 min. Na koniec dodać pomidorki, wymieszać i dusić jeszcze 5 min. Gotowe danie posypać szczypiorkiem i podawać z kaszą.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułLubelskie: Chciała uniknąć wypadku. Uderzyła w drzewo
Następny artykułDzień Babci i Dziadka w Domu Pomocy Społecznej w Nowej Dębie [zdjęcia]