A A+ A++

kuchenne nowości

1z8

Zainspiruj się w kuchni

W czasach PRL-u były produktem luksusowym, dziś sięgamy po te pochodzące z tropików owoce częściej niż po rodzime jabłka i gruszki. Zwykle jednak banany traktujemy jako pożywną przekąskę lub słodki dodatek do deseru czy porannej owsianki. A gdyby połączyć je z… wątróbką albo boczkiem?

Wikimedia Commons CC BY

Podziel się

Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZablokowane przejścia graniczne. Słowaccy kierowcy protestują
Następny artykułAnaliza poranna – chwilowa zadyszka czy początek korekty?