A A+ A++

Mieli ponadroczną przerwę, przez którą niejeden z nas cierpiał, ale… Wrócili! Co prawda tylko do końca marca, bo później będą jeździć na zloty ze swoimi tajskimi lodami, ale jest jeszcze trochę czasu, by znowu zajadać się doskonałymi arepami, empanadas i tacos.

Casa de Arepa to food truck z kuchnią wenezuelską, który stacjonuje w podkieleckich Leszczynach. Na wstępie warto podkreślić, że ciasto w arepach, empanadas i tacos robią z oryginalnej wenezuelskiej mąki kukurydzianej, jest więc bezglutenowe.

Mięsa przygotowują metodą sous vide, więc są one cudownie soczyste i praktycznie bez tłuszczu. Poza jednym gotowym sosem (meksykańskim) używanym do dań z boczkiem całą resztę sosów robią sami. I dzięki temu ich jedzenie pachnie i smakuje zjawiskowo.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułRafalala ganiał z kijem ukraińskich nastolatków po Lublinie?
Następny artykułEKO EXPORT S.A. W RESTRUKTURYZACJI: Zmiana terminu przekazania raportów okresowych za rok 2023.