Mieli ponadroczną przerwę, przez którą niejeden z nas cierpiał, ale… Wrócili! Co prawda tylko do końca marca, bo później będą jeździć na zloty ze swoimi tajskimi lodami, ale jest jeszcze trochę czasu, by znowu zajadać się doskonałymi arepami, empanadas i tacos.
Casa de Arepa to food truck z kuchnią wenezuelską, który stacjonuje w podkieleckich Leszczynach. Na wstępie warto podkreślić, że ciasto w arepach, empanadas i tacos robią z oryginalnej wenezuelskiej mąki kukurydzianej, jest więc bezglutenowe.
Mięsa przygotowują metodą sous vide, więc są one cudownie soczyste i praktycznie bez tłuszczu. Poza jednym gotowym sosem (meksykańskim) używanym do dań z boczkiem całą resztę sosów robią sami. I dzięki temu ich jedzenie pachnie i smakuje zjawiskowo.
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS