A A+ A++

Gałka muszkatołowa – właściwości

Gałka muszkatołowa to suszone nasiona muszkatołowca korzennego, oferowane najczęściej w sproszkowanej formie. Ceniona za niezwykłe intensywny smak i aromat, trochę słodkawy, trochę ostry. Jej zaletą w kuchni jest też niezwykła uniwersalność, można ją dodawać do dań słodkich i słonyc … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPrzeprowadzka I LO. Kto chce pomóc?
Następny artykułRumia gotowa na 32. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy