Już 10 lutego Gościniec Sosina otwiera swoje drzwi dla wszystkich chętnych, aby wspólnie celebrować karnawał w niepowtarzalnej atmosferze. Impreza, która rozpoczyna się o godzinie 19:00 i potrwa aż do 4:00 rano, obiecuje być niezapomnianym wydarzeniem pełnym muzyki, tańca i wspaniałej zabawy.
Bilet wstępu wynosi 220 zł od osoby. W tej cenie uczestnicy balu otrzymają nie tylko możliwość spędzenia wieczoru w przepięknym otoczeniu, ale także dostęp do szerokiej gamy atrakcji. Za muzykę na balu odpowiedzialni będą DJ Robak & DJ Zibi, którzy zapewnią energiczną oprawę muzyczną na najwyższym poziomie.
Jako specjalny gość wieczoru wystąpi Jacek Wójcicki, znany z „Piwnicy pod Baranami”, który swoim występem z pewnością doda balowi wyjątkowego charakteru.
Wyjątkowe Menu
Gościniec Sosina słynie z doskonałej kuchni, a podczas balu karnawałowego uczestnicy będą mieli okazję skosztować różnorodnych potraw. W ofercie znajdą się gorące dania serwowane na bieżąco, różnorodne zimne przekąski, a także słodki bufet, który zadowoli wszystkich miłośników deserów. Do tego, organizatorzy zapewniają ciepłe i zimne napoje. Przy rezerwacji istnieje możliwość zamiany menu na wegetariańskie lub wegańskie.
Sprawdź jak bawili się goście na ostatniej imprezie w Gościńcu Sosina:
Rezerwacja i Kontakt
Miejsca na bal można rezerwować poprzez specjalny formularz online.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeApfSHX2yfQboOWHb-zOT9vMa_EOcVZRAXFkEyEea0JwTVaQ/viewform
W razie dodatkowych pytań lub wątpliwości, organizatorzy balu są dostępni pod numerami telefonów:
tel. 500 233 000
oraz tel. 500 163 870
Zapraszamy serdecznie wszystkich, którzy chcą przeżyć niezapomniany karnawał! Wydarzenie odbędzie się 10 lutego, więc to już prawie Walentynki. To idealna okazja, żeby zaprosić swoją drugą połówkę.
Gościniec Sosina Hotel & Restauracja
Ulica Bukowska 10, 43-602 Jaworzno
Tel. 500-233-000
Tel. 500-163-870
Sylwester w Wodniku na Sosinie. Największa zabawa sylwestrowa w Jaworznie
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS