A A+ A++

rozwiń

Niezależnie od tego, jakich przypraw użyjemy do przyprawienia bigosu, będzie to danie rozgrzewające i sycące, czyli takie, jakie najbardziej lubimy jeść w chłodne dni. Im dłużej będziemy go gotować, tym bardziej będzie on aromatyczny. Bigos przygotowany dzień wcześniej i podgrzany przed podaniem będzie jeszcze smaczniejszy.

czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPoruszające wyznanie żony Bartka Kurka. Ma wiele wspólnego z Lewandowską
Następny artykułWystawa „ULMOWIE – NIE MA WIĘKSZEJ MIŁOŚCI”