Na razie chodzi o pilotaż. Na stacji sprzedawców miałyby zastąpić urządzenia, jednocześnie szyld Orlenu byłby jeszcze częściej widziany tuż obok osiedlowych sklepików i innych sieci handlowych.
Koncern przeprowadza analizę rynku w zakresie “pilotażu konceptu samoobsługowego punktu gastronomicznego sieci Orlen”. Co to znaczy? Samoobsługowy punkt gastronomiczny należy traktować – czytamy w dokumentacji – jako “zamykaną bryłę, w której umieszczone będą samoobsługowe maszyny oferujące ciepły asortyment gastronomiczny, np. hot dogi, pizzę, pierogi, zupy” lub inne propozycje.
Obecnie jest to zapytanie o informację. Koncern w ramach pilotażu zakłada współpracę z konsorcjum lub dostawcą, który m.in. będzie w stanie dostarczyć maszyny, bryłę, pozyska również lokalizację.
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS