A A+ A++

Ta edycja festiwalu to opowieść o nowoczesnej gościnności, która obok dań i kunsztu szefa kuchni determinuje całe doświadczenie kulinarne. Cechuje się profesjonalną i przyjacielską obsługą oraz zwracaniem szczególnej uwagi na karmienie nie tylko brzucha, ale i wzroku.

W ramach wydarzenia będzie można odwiedzić restauracje premium oraz te młode, które aspirują do tego miana. Swoje popisowe dania w Łodzi i okolicach przygotują: Ukryte Rzeki, Farma Bii, Ryby & Owce, Piwnica Łódzka, SoTe czy pop-up Przystanek Czekaj.

Hitem tej edycji będzie kolacja w lesie, przygotowana przez szefa Bartosza Brogowskiego w okolicach Uniejowa. Odbędzie się ona na łonie natury, w lesie, gdzie dla gości zostanie przygotowane pięciodaniowe menu. Cały proces będzie można podglądać w plenerowej kuchni.

POLECAMY

ulica
Najdłuższe ulice w Łodzi. Która liderką? Uwaga, na liście nie ma Piotrkowskiej!

fot. Pocztówka RUCH
Restauracje dawnej Łodzi. To tu łodzianie chodzili na dancingi, striptiz i pierogi ruskie [ZDJĘCIA]

Na czym to polega?

Na gości czekają doświadczenia restauracyjne, dostępne w festiwalowych zestawach: trzy dania + amuse-bouche + koktajl za 99 zł, pięć dań + amuse-bouche + koktajl za 179 zł oraz większe, rozbudowane menu w cenie powyżej 199 zł. Podczas rezerwacji na stronie: restaurantclub.pl należy wybrać liczbę osób, datę, godzinę oraz jedno z dwóch menu. Każda wizyta jest przewidziana na 120 minut.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułUM Łódź: Salomon Barciński. Właściciel potężnych zakładów przemysłu wełnianego w Łodzi
Następny artykułІніціатива за нами. Все йде за планом – Залужний