A A+ A++

Dla większości osób gluten nie stanowi problemu zdrowotnego i może być spożywany bezpiecznie. Jednak dla osób cierpiących na celiakię, nietolerancję glutenu lub nadwrażliwość na gluten, spożywanie tego białka może powodować różnorodne objawy i szkodzić ich zdrowiu.

czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBioShock 4 w dużych tarapatach. Grę wielokrotnie restartowano (przeciek)
Następny artykułKonkurs ofert Wojewody Lubuskiego na dofinansowanie realizacji zadania publicznego w zakresie ochrony i promocji zdrowia