Dzisiaj, 3 kwietnia (12:37)
Wielkanoc coraz bliżej, dlatego z zakupami świątecznymi nie warto zwlekać. Jednym z najważniejszych produktów, które pod różną postacią znajdą się na wielkanocnym stole, są jajka. Katarzyna Bosacka radzi, jak na nich oszczędzić.
Dziennikarka Katarzyna Bosacka jest ekspertką od zdrowej diety i przemyślanych zakupów. W swoim programie “Wiem, co jem i wiem, co kupuję” radzi, co i jak kupować w sklepach, by spożywać żywność najlepszej jakości, jednocześnie nie przepłacając za zakupy.
Katarzyna Bosacka jest również aktywna w mediach społecznościowych. Rad dotyczących żywienia i zakupów udziela też na swoim facebookowym profilu o nazwie “Katarzyna Bosacka Wiem, co jem”. Konto polubiło niemal 600 tysięcy użytkowników tego portalu. W najnowszym poście Bosacka dzieli się cennymi wskazówkami dotyczącymi zakupu, wykorzystania i przechowywania jajek przed Wielkanocą.
Zobacz również: Świąteczne przysmaki na cenzurowanym. Których dań lepiej unikać?
Jajka są jednym z najważniejszych składników wielkanocnych potraw, jak i stanowią tradycyjne danie same w sobie. Jedno jest pewne, przed Wielkanocą kupujemy dużo więcej jajek, co wiąże się ze sporym wydatkiem.
Regularne ceny jaj w sklepach wyglądają następująco:
- 10 jaj … czytaj dalej
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS