A A+ A++

10 stycznia 2020

Restauracja Dwór Bismarcka ma zaszczyt zaprosić Państwa w dniu 08.02.2020 na szaloną noc karnawałową w barwnych, kolorowych i gorących tanecznych rytmach. Znakomitą zabawę przy dobrej muzyce zapewni Paweł Gryc „DJ Robak”, a szef kuchni Zbigniew Jaworski  zadba o Wasze podniebienia.

„Niech żyje Bal, bo to życie to bal jest nad bale!”

MENU PRZYGOTOWANE PRZEZ SZEFA KUCHNI:

Na kolację Państwu zaserwujemy:
– Schab po naszemu  faszerowany krupniokiem, mus z czerwonej kapusty oraz ogórki na miodzie.

Kieliszek wina Audentia Petit Verdot – wino dojrzewało minimum rok w nowych amerykańskich i francuskich beczkach. Nos dojrzały i delikatny z eleganckimi nutami owocowego kompotu, wanilii, dymu oraz czekolady. W smaku pełne, spokojne, pozostawiające długi finisz.

Szwedzki bufet będzie zawierał

– wykwintne mięsa pieczone oraz wędzone z naszej wędzarni, galertami w różnych rodzajach, pasztety domowe wykonane przez naszych szefów kuchni,  śledzie w róznych odsłonach, przepyszne sałatki oraz wiele innych pyszności.

Danie gorące przygotowane dla Państwa:

żur śląski na maślance z białą kiełbasą.

 Napoje schłodzone przez Barmanów:

– Soki, napoje gazowane oraz woda bezlimitu. Podczas zabawy karnawałowej będzie możliwość
zakupienia alkoholu w bardzo przystępnych cenach.

Szczegóły na plakacie, zapraszamy!

O Autorze

Iwona Chajto

Mysłowiczanka z wyboru, dziennikarka społeczna zajmująca się sprawami miejskimi, ekologią i prawami zwierząt. Redaktor Naczelny Myslowice.net

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBez kary za płatność dla kontrahenta spoza tzw. białej listy. Ale jest warunek
Następny artykułGeodezyjna inwentaryzacja powykonawcza