A A+ A++

Eksperci z Banku BNP Paribas we wtorkowej informacji prasowej przypomnieli, że według danych GUS spożycie wyrobów cukierniczych rośnie z roku na rok.

W 2021 r. przeciętna konsumpcja wyniosła 280 g na osobę miesięcznie. W poprzednich latach w tłusty czwartek Polacy spożywali średnio 2,5 pączka na osobę, czyli ok. 750-1000 kcal. Jednak w związku z rekordowymi wz … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułOtwórz się na kulturę
Następny artykułObajtek: Orlen odkrył nowe zasoby gazu ziemnego na Lubelszczyźnie