Strona główna Źródła DZIENNIK.PL PRZEPIS na pastę roślinną à la tuńczyk. Prosta w przygotowaniu, wygodna w...

PRZEPIS na pastę roślinną à la tuńczyk. Prosta w przygotowaniu, wygodna w podaniu i pyszna!

2
0
A A+ A++


Roślinna pasta z à la tuńczyk

/

Materiały prasowe

Doskonałym pomysłem na finger food, które zdoła przyrządzić każdy, jest podanie chrupiącej bagietki pokrojonej w plastry i podpieczonej na grzanki z pastą kanapkową. Pasta sprawdzi się również jako dodatek do pokrojonych w słupki, świeżych warzyw, takich jak marchew, papryka, ogórek czy kalarepa.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWyjazd na narty z dziećmi? Południowy Tyrol sprosta wyzwaniom
Następny artykułPijani rodzice i dzieci bez opieki

Report a Problem with Station:

Please, Fill out all the fields.

Radio Station:

Your message has been sent. Thanks 😊