Jak co roku na Barbakanie powstał Jarmark Bożonarodzeniowy. Można ustrzelić kilka ciekawych produktów, ale zainteresowaniem cieszy się punkt Magdy Gessler. Głównie ze względu na ceny.
Nikt nie odmówi restauratorce ani smaku ani tego, że jej produkty są złej jakości, ale ceny szokują.
Jedna sztuka pieroga za 8 zł i chleb ze smalcem za 23 zł to już klasyka, którą znamy z recenzji w internecie. To jednak dopiero początek menu.
W punkcie na Jarmarku znajdziemy też klasyki, jak barszcz czerwony za 17 zł za kubek czy krokiet z mięsem również za 17 zł. Zdecydowanie jedną z najdroższych opcji jest bigos na dziczyźnie za 30 zł i kajzerka z kotletem mielonym z buraczkami za tą samą kwotę.
Dla porównania w kilku sieci pierogarni za 30 zł można kupić kilkadziesiąt sztuk pierogów dobrej jakości.
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS