A A+ A++

Chcesz, by na sylwestrowym stole pojawiło się coś słodkiego i orzeźwiającego? Przygotuj koreczki z owoców. Można je wykonać niemal ze wszystkiego (banana, winogron, kiwi, truskawki, gruszki, jabłka, mango, borówki amerykańskiej), pamiętając o zachowaniu pewnych zasad – powinniśmy zachować różnorodność kolorystyczną, a z niektórych owoców, np. winogron, usunąć pestki.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł“Sztuka Dobra” w Częstochowie. W piątek aukcja na rzecz najbliższych Adama Florczyka
Następny artykuł“Jureczek” z Nowego Targu zostanie pochowany w kwaterze Armii Krajowej