A A+ A++

kuchenne nowości

1z9

Nie tylko jajecznica

W czasie Wielkanocy zazwyczaj spożywamy jajka zatopione w barszczu albo nafaszerowane rozmaitymi smakołykami. A może warto poeksperymentować i spróbować wyczarować z nich coś mniej znanego? Oto kilka dość prostych pomysłów na ciekawe wykorzystanie tego popularnego produktu.

Pixabay.com

Podziel się

Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułInformacja ZUS. Dodatkowy zasiłek opiekuńczy został wydłużony o kolejne 14 dni
Następny artykułMajowy termin Rally Liepāja zagrożony